• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • "...i Uddevalla"

  Haha, det känns som jag sitter för mycket vid datorn, läser för mycket bloggar och kollar för mycket på tävlingsfilmer... För nu börjar jag känna igen vilka ridhus folk är i - när det inte står i filmen - utan att jag ens har sett/eller varit där i verkligheten. 
   
  Idag är det torsdag och jag hade först tänkt att låta Aleccis stå pga vår skitpass igår, men sen tänkte jag att nej, bättre att gå vidare och göra det till ett bra pass idag istället! Jag vill inte låta negativa tankar och känslor gro pga de senaste mindre bra passen. Nu är det dags att ta fram det underbara, trevliga och det som klaffar igen!
   
  Jag var även inne på att klippa Pärla. Eller "är". Eller jag vet inte. Nej, jag vet inte hur jag ska göra nu?! Hon är ju ingen okomplicerad häst att klippa... Hade hon varit det så hade jag inte tvekat, men eftersom det är ganska träligt att klippa henne så funderar jag på om jag kanske ska låta henne va? Hon har mycket päls och jag brukar vilja klippa i januari för att det ska bli smidigt för henne/dem att fälla. Det ska gå fort och det ska inte vara massa långa hår. Det räcker med alla envisa strån på rektangeln på ryggen, huvudet och benen. Den enda gången jag har möjlighet att klippa henne innan det är för sent är idag, och jag är inte sugen över huvud taget på det... Tror nog jag skiter i det faktiskt. Jag får helt enkelt ta en jobbig fällning i år. Hoppas bara det inte påverkar henne för mycket. Hon måste vara taggad inför SM-kvalet!
   
  Utöver mina båda som ska ridas så är såklart även hästapållen nummer tre på schemat. Men fler hästar än så är det inte idag. Jag hoppas på en genombra dag idag och det tänker jag arbeta för!
   


  Kommentarer
  Ebba

  Var gärna med i min dagens blogg! Det enda du behöver göra för att vara med är att skriva "jag är med" i kommentarsfältet. Lycka till!
  http://olssonebba.blogg.se/2013/january/dagens-lasarblogg.html#comment
  /Ebba

  2013-01-17 @ 09:33:24 | URL: http://olssonebba.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.