• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hissar!

  Jag hissar termobyxor!
   
  De på bilden är från Hööks, men mina från Active Riding Wear (köpte i Ullared) ser nästan identiska ut förutnom anorlunda reflex på benet (på båda benen på mina). Tidigare har jag haft en "vardagstermobyxa" dvs inte ridbyxa, och även dem var kanonsköna.
   
  Det är en helt fantastisk "uppfinning" som underlättar otroligt mycket i kylan. När jag trär på mig mina och går ut så får jag en känsla av mys och även "idag kommer jag vara varm och go". Hela stämningen blir bättre och stallet lockar mer än vanligt. Ni som inte äger termobyxor - skaffa!
   
  Det behöver alltså inte vara termobyxor avsedda för stall och ridning - det går precis likabra med vanliga. Billiga eller dyra, fula eller snygga - det spelar ingen roll! Så länge de fyller sin funktion så behöver man inte vara kräsen. Det är verkligen en kanoninvestering nu under vintern.


  Kommentarer
  Joanna

  Tjocka svansar är mums, dö snyggt om jag får säga det själv men dom får inte vara för långa typ mellan bak knät och marken ;). Hov skägg ska bort, haha! Öronen ska också klippas men inte in i utan bara så att det inte sticker ut. Allt ska vara snyggt och stilrent till tävlingarna. Tävlar du? :)

  2013-01-19 @ 21:36:40 | URL: http://jcjumping.blogg.se
  Jonna - ponnyvalack

  Det låter väldigt praktiskt, jag har vanliga regnbyxor i stallet nu (de kallaste dagarna tar jag mina täckbyxor) så ett par termobyxor hade inte varit helt fel! :D

  2013-01-20 @ 18:38:40 | URL: http://ponnyvalack.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.