• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hej höst

  Uh... Det är ruggigt, kallt, blött och grått. Hösten kör helt enkelt en repris. Jag sitter här och slänger i mig fyra leverpastejmackor (lunchbreak) och sen blir det fortsättning på "programmet".
   
   
   
   
   
  Imorse när jag red så var det verkligen kolsvart ute. Jag saknar snön! Det är verkligen otroligt vilken sjuk skillnad snön gör på ljuset. Regent föll medan jag red Pärla, men sen var det uppehåll när jag red Aleccis. Pärla var finfin, med extra plus för galoppen framför allt i slutet. Aleccis fick galoppera ganska mycket, men det är för att jag vill bygga upp galoppen. Hon var också fin men ibland kunde hon bli lite väl taggad, dock hade jag inga problem med att få ner henne på jorden igen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.