• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna och lite runt omkring

  Johodå, jag var uppe klockan 04.30 imorse och strax efter 05 var jag ute hos mina älskade djur. Pärla låg fortfarande och sov när jag kom upp till dem. Hon var väldigt stel idag, även att jag lät henne ta det lugnt och valde att rida Aleccis först.
   
   
  Vi red i skogen och i byn och eftersom det var mörkt var hon mer uppmärksam på omgivningen än vanligt och hon var inte riktigt lika fin att rida men det var inget kaospass.
   
  Red Pärla sen, lugnt och fint. Lät henne mest rulla på lite. Stelheten släppte ganska snart.
   
   
  Ärligt talat är jag lite trött nu. Men imorgon är det samma visa igen; 04.30. Dock har jag inte bestämt mig vilka som ska ridas. Min plan blev ändrad av att hovis kommer och slår på en sko på Aleccis eftersom hon har tappat en. Därför känns det ganska onödigt att slita på hoven utan sko, när jag lika gärna kan rida henne på onsdag med sko... Helt plötsligt kändes det nästan som att jag kanske bara ska rida en häst imorgon..? Då behöver jag inte gå upp riktigt så tidigt. Äsch, jag velar fram och tillbaka. Det är lika bra att gå upp och se hur Pärla verkar. Är hon som förrförra veckan (när jag också red tidigt) så rids hon först. Ligger hon och sover när jag kommer så får hon en ledig dag. Jag kände mig så hemsk mot henne att tvinga ut henne på tur så tidigt.
   
  Nu ska jag klippa och klistra med ett par filmer och tanken är att de/den kommer upp under morgondagen. Hoppas vi hörs igen ikväll, annars vet ni vad som väntar imorgon. Fullfaaaart!


  Kommentarer
  Anna M

  Vilken fin blogg du har! :)
  Nu är det dags att anmäla sig till veckans blogg som avslutas på söndag och du har en chans till massa nya läsare :) Anmäl dig och din blogg genom att skriva "Jag är med" i en kommentar:)
  http://mallards.blogg.se/2013/january/veckans-blogg.html#comment

  Kramar Anna :)

  2013-01-28 @ 20:44:09 | URL: http://mallards.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.