• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna, de kommande dagarna

  Idag: Aleccis ridning på ängen, hoppa lite. Pärla vila (två dagars ridning 40-50 min, följt av en dags vila).
  Tisdag: Aleccis vila. Pärla rida.
  Onsdag: Aleccis vila. Pärla rida. Förhoppningsvis riad hingsten.
  Torsdag: Aleccis rida (ut). Pärla vila.
  Fredag: rida båda.
   
  Dagens ridpass med Aleccis slänger jag i soptunnan. Jag kände även hur hon blev lite "motad" ibland, så är rätt säker på att hon hade träningsvärk från igår. Därför tänker jag ge henne två dagars återhämtning, då hon ändå har gått rätt hårt nu. Sedan är vi på'at igen. Pärla fick, som jag nämnde, vila idag. Eftersom hon har trappats upp nu så vill jag hela tiden erbjuda benet en dags återhämtning efter två dagars ridning. Benet känns bra att ta på, det är bara en liten, liten galla kvar (som antagligen alltid kommer finnas där) och den är inte hård eller konstig på annat sätt. Hon är pigg och fräsch i övrigt.
   


  Kommentarer
  Tussie & London - med drömmen att rida SM

  Superfin blogg! Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar (:

  2013-01-07 @ 15:37:51 | URL: http://londonryttaren.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.