• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Good feeling!

  Det spelar nog ingen roll om det är en, tre eller sju hästar. Alltid är det samma fantastiska känsla när alla hästarna är motionerade och klara för dagen. Den känslan, jag säger då det. Då mår jag.
   
  Min dag har varit bra idag. Först programmet (resten av filmen), därefter lunch, och sen fortsättning på programmet, och därefter häst och stall för hela slanten. Nu tar jag det lite lugnt innan min sambo slutar jobbet och då blir det ett Heroes-avsnitt.
   
  Efter ponnyakuten i söndags letade jag som en idiot efter låten som är vid 21.00-22.10 minuter ungefär. Det var tre sidor "musik" i slutet av programmet, men det var väldigt flummigt och otydligt tycker jag, för jag fann den inte? Så till slut frågade jag min kompis och hon hade koll! Så nu spelas den låten om, och om igen.
   
   
   
  Jag bara måste nämna vad min sambo sa efter ponnyakuten avsnittet (han satt i rummet bredvid och hörde bara, dvs såg inte programmet): "Jag tror Felix kollar på ponnyakuten, för den låten visade han för ett tag sen". Alltså, HAHAHA, nej, jag tror inte Felix kollar på ponnyakuten! xD


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.