• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Give us some fucking friday-mood!

  När det är fredag ska man vara glad. Ska. Jajamän. Stoppa in en penna i munnen, håll den på längden mellan tänderna och huxflux är man GLAD! (Ja, det funkar. Lé-musklerna används och då blir man glad - prova!)
   
  Jag spenderar dagen på programmet, eftermiddagen på Aleccis, kvällen på Bowlingen och natten... i bilen? Nej, så långt vet jag faktiskt inte. Men dagen är fullspäckad och humöret ska dansa... bugg(? kom inte på något bättre).
   
  Igårkväll åt vi tårta. Köpt sådan. Hoppade in på Maxi efter stallet och ville gärna köpa en eftersom min sambo fyllde 25, och han skulle bli utan tårta annars pga jobbtiderna osv. Så ja, tanken var god, - ordagrant, haha. Nej men såklart var det en liten miss; för på tårtan stod det "120,00 kr" men när jag skulle betala stod det 130 kr. Inte för att jag är så känslig - det viktigaste är ju att de får se att det är en miss och kan göra något åt det. Jag fick iaf tårtan för "bara" 120 kronor. Hua, det där kilopriset är fan inte billigt ;)
   
  Detta är äkta glädje. Då mår man!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.