• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fyra hästar ridna

  Min dag har alltså bestått av att rida fyra hästar, handlat, lagat mat och diskat. Det tar tid, helt enkelt.
   
  Det märks att jag skriver mycket på AF-programmet för jag får nästan krysta ut ord nu för tiden. Mitt vanliga skrivande går helt enkelt ut över uppgifterna istället. "Shit, vad du skriver!" Ja, jag kan tyvärr inte styra det riktigt. Börjar jag, så blir det bara mer och mer och mer. Det posivita är iaf att i måndags hann jag även göra dagens hemuppgift och igår hann jag göra nästa veckas ;) Min tanke är att hinna göra resternade hemuppgifter med om jag hinner för det underlättar på mina onsdagar, haha. Han hotade till och med med att hitta på extrauppgifter till mig. Haha, njae, riktigt så sugen är jag väl inte på det...
   
  Under morgondagen och även fredag så står klockan återigen på 04.30 och hästarna rids innan. Helgen är hyfsat lugn och även nästa vecka blir det uppstigning, men då inte förrän 05 för att det ska klaffa med min sambos jobb. (Blir lättare att kliva upp samtidigt.) Det leder tyvärr till att jag har lite mer tidspress, men det gick ju första veckan så det ska nog gå även nästa vecka.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.