• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Facelift

  Nu har bloggen fått en liten facelift. Tanken var bara att byta header, och sen kom jag på att tomtebilden kändes lite smågammal, och sen blev det tomt utan och sen... Ja, det ena ledde till det andra. Jag tycker att jag fick en rätt kul idé - men dock blev det totalfel med Aleccis. Fult, kassa bilder osv. Men jag har bildbrist och efter att ha gjort om fyra gånger (glömde att kontrollmäta innan jag fullbordare - suck) så får det helt enkelt vara så just nu. Visst är idén ganska bra? :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.