• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En kul bild

   
  En inte så ovanlig bild kanske. Motiv: en häst i den allra tråkigaste hag-pose'n. Men kolla in kossan i bakgruden! Så söt! :) (söta* de är ju faktiskt två som nyfiket kollar på)
   
  Sommaren känns ganska avlägsen just nu. Men vad finns det egentligen att sakna? 10 grader, ridning i höstjacka och fler regniga dagar än dagar med uppehåll? Min favoritårstid är våren. Älskar våren! Det är den "nya sommaren" då det är mindre regn, varmare och allmänt bättre väder - och vem blir inte på strålande humör på våren? Då fallar all vintertrötthet bort och fram kommer vårpiggheten! :)


  Kommentarer
  Alma

  Hej! Kolla gärna in på min blogg, och lämna hemskt gärna en kommentar! Ha det bra! :) <3

  jättefin blogg föresten!

  2013-01-09 @ 10:39:27 | URL: http://almaochbiancaa.blogg.se/
  Anni oveson

  Sv: Jag är van, du vet det är inte lätt när folk är avundsjuka ;) HAHAHA!

  jag vet dock inte vilka gamla skitsaabar du snöat in dig på, för samtliga av våra har iaf XWD och tar sig fram ÖVERALLT. 9-5an har vi visserligen sprängt både växellåda och motor X antal gånger, men så är den ju inte gjord för att ha 600 hk. MEN - det viktiga kvarstår, inte EN ENDA volvobil har lyckats ta sig förbi den ;)

  De andra saabarna håller i ur och skur, med både gigantisk hästsläp bakom och två STORA hästar. Jag för min del skulle aldrig låta mina djur åka bakom en bil utan 4hjulsdrift ;)

  Sen är det ju så att jag värdesätter moderniteter. Såsom AC till att börja med ;) och sen är det ju alltid trevligt att kunna kolla dvd-filmer i baksätet. Om man åker långt menar jag ;) taklucka över heeela taket med inbyggd stjärnhimmel är ju heller inte fel..... :D

  Men jag måste verkligen säga att jag blev överraskad när jag såg bilder på dig :0 I vanligafall är det bara grovt överviktiga tjejer som gillar volvo och tycker att de är fräcka när de kör runt i sin 855a med armen hängade lite sådär käckt utanför ;D HAHAHHA.

  Nej men ärligt talat, jag kan inte ett skit om bilar och är inte spec intresserad heller. Det är min sambo som är saab-besatt (han har t o m deras första logga tatuerad i nacken) haha :)

  2013-01-09 @ 11:07:35 | URL: http://teamoveson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.