• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En klarare värld

  Nu för tiden ser jag världen klarare, i alla fall ordagrant. Registreringsskyltar är tydligare, bladen på träden är enskilda växter istället för en och samma sörja, och kvalitén är bättre på textningen i filmer/på tvn - eller så var det inte den kvalitén som var dålig. Det var min kvalité på synen som var halvdan.

  Egentligen har jag inga grova fel på ögonen. Jag klarar mig bra utan glasögon och läser "godkänt"-raden för körkort utan problem på en sådan där bokstavskarta med rader på. När jag kollar på något på nära håll känns det som solglasögon - mentalt hämmar de mig, känns det som men det gör de inte. Grejen är bara den att jag inte ser någon skillnad med eller utan glasögon på nära håll och därför känns de i vägen, fast de inte är det. På längre håll gör de däremot nytta! Ärligt talat är det skönt. Skönt för ögonen, skönt att se utan att fokusera, zooma och kisa. Men det skrapar på självförtroendet, det gör det. Jag känner mig inte som mig själv. De är inte bekväma rent självkänsla-igt. Men rätt som det är, är vi nog kompisar, jag och mina genomskinliga världsskapare.

  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Sv: låter lovande inför första rikiga tävlingen i Jönköping. Bor du här i närheten eller? :)

  2013-01-16 @ 20:44:05 | URL: http://epicevelina.blogg.se/
  Noomie Sundell

  Samma här, får köra bil osv utan glasögon. Men när jag har på mig glasögnonen känns det så jäkla HD typ (x haha

  2013-01-16 @ 21:57:52 | URL: http://lexx.blogg.se
  Alexandra

  Gör en ögonoperation ;) Det kostar "baaara" 30 000kr per öga eller vad nu priset ligger på :p

  2013-01-17 @ 12:01:05 | URL: http://alexandrasundberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.