• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Drömjobb?

  Jag sitter här och kikar på jobbannonser (i och för sig har jag precis skaffat mig ett jobb, men det räknas inte. Inte enligt AF i alla fall.) Då fann jag denna rubrik: "Träningsfamilj" och där klickade jag. Jo, jag har hört talas om det och det är något jag absolut skulle vilja göra. Men uppenbarligen inte än, utan om ett tjugotal år. Det finns garanterat massa krav man måste uppfylla (bland annat ålder osv), som jag inte ens är i närheten av att göra idag.
   
  Men tänk själv. Man blir som extrafamilj till någon som har haft det svårt/hamnat fel och man kan stötta och hjälpa människan. Få henne/honom på rätt köl igen och se fram emot livet! Ta motgångar som en utmaning och framgångar som ett bevis, och en ytterligare stark anledning att fortsätta. För att sedan komma tillbaka till sig själv - till den trygga och stabila människan man en gång föddes till.
   
  Man öppnar famnen, säger välkommen in och visar ett valbart alternativ. Ett värdigt liv. Tillsammans. Få se uppgivna människor, som egentligen bara vill ha en trygghet, en regelbunden hobby, rutiner och kärlek. Förvandla dem till dem levnadsglada, genomärliga personerna som de är längst in. Det krävs mycket och jag vet att sådant kan vara riktigt tufft - men jag vet att det är värt det. Om och om igen.
   
  Det hade varit fantastiskt!
   

  Nej, det är ingen tavla - det är Norge! Jag lovar, det kändes som att man gick i en målning. Helt overkligt, och helt fantastiskt!
   


  Kommentarer
  Josefine Pehrson

  SV; Precis, vill alltid ha spöt fast använder det inte mer än viftar med det ibland när hon segar till.

  Ja alltid ska det vara dessa fack. Vad det är gäller så blir man placerad i ett av alla som dömer. så tröttsamt :(
  Eller när någon pratar om någon t ex på deras gamla skola som blev mobbad, så säger de att hon var konstig. Därav liksom man blir stämplad som konstig pga vad någon annan gjort mot en :/

  2013-01-09 @ 19:35:28 | URL: http://fantasias.blogg.se/
  Rebecka

  Det låter som ett jättebra jobb! Ser inte precis fram emot att söka jobb då jag just nu inte har en aning om vad jag vill göra... Tur att jag har 1,5 år kvar på gymnasiet först! ;)

  2013-01-09 @ 20:27:06 | URL: http://dailyhorses.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.