• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det här är tanken:

   
  Jao, såhär har jag planerat. Vi fortsätter som igår, fast med några hinder. Som det står så är det tänkt att vara låååångt mellanrum mellan dem för att jag ska hinna göra volter, halter osv. Nu jäklar ska jag rida häst! Ängen är någonstans på (gissar) 200-250m lång, så utrymme har vi, även om det inte ser så ut på min paintmöterphotoshopskiss.
   
  Dock blir den första övningen för dagen att komma upp ur sängen, helst i tid. Det kommer inte bli lätt då min dygnsrymt är under all kritik nu för tiden. Men det ska det bli ändring på, för jag har tid att passa och måste hinna med detta (första prio!) innan. Yes, yes. Det kommer bli kul! :)
   
  Frågan är dock om jag ska vara lagom lat och köra ner mina grejer och pinnar med bilen och parkera där nere någonstans, använda huven som stativ (som vanligt) för att filma lite, lite grann i typ ena hörnet (för mer skulle nog inte synas), och sen köra upp allt igen och på så sätt slösa lite av min dyrbara bensin och slita lite på min tjugofyraåriga bil? Alternativet är att låna cykelkärran, dra ner allt med den och... hm, vad ska jag i så fall använda som stativ? Det blir nog min trevliga lilla vita bil som får ställa upp för mig - som vanligt. Han är snäll han. :]
   
   


  Kommentarer
  Felicia -asslatjejerna.

  Ha ha ,min dygnsrytm är också helt fucked up, men nu börjar ju skolan igen så :P

  2013-01-07 @ 13:02:22 | URL: http://www.asslatjejerna.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.