• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det gick!

  Jodå, det blev lite småstressigt i morse, men det gick! Det är för övrigt en fantastisk start på dagen att börja med stallsysslor och ridning. Jag kom även att tänka på att det var länge sedan jag red i mörker, men nu kommer det bli vardagsmat igen.
   
  Pärla fick en skrittsväng. Handhästen hade åsikter om hastigheten = inget annat än skritt. Huvudsaken är att de fick komma ut i alla fall :)
   
  Aleccis kändes lite spänd och stressad i början, men vi fick ändå till en bra ridtur. Att det kan göra sådan stor skillnad genom att bara hålla om ordentligt! :) Hade jag aldrig kunnat gissa. Nu hoppas vi på mer spikraka framsteg vad gäller lydnaden med. Feels good.
   
  Nu är jag hemma på lite lunch(/middag) och när vi drar igång igen är det ett par timmar till. Jag är torr i halsen, haha så mycket åsikter det sprutar hit och dit och jag kan inte låta bli att lägga min i och argumentera! Men vi har trevligt och det är "roligare" än vad jag trodde! (Men inte "värt" de bästa timmarna på dagen, dock = hästtimmarna.)
   
  Under eftermiddagen/kvällen ska jag umgås med en kompis - trevligt värre! Det var tyvärr ganska länge sedan sist.
   
  Ha det fint så hörs vi senare.
   
   


  Kommentarer
  Friskey

  Håller med, det är underbart att börja dagen i stallet! :)

  2013-01-14 @ 16:33:47 | URL: http://friskey.weride.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.