• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Red Pärla lätt i skogen, och neråt byn. Vi var ute hela 50 minuter faktiskt. Rundan "brukar" ta knappt 40 minuter, men vi tog det som sagt lugnt. Hon tycker att det är kul att vara ute nu! Hon är absolut inte lika seg som tidigare. När vi travar har jag svårt att göra bra avsaktningar då hon vill tuffa vidare istället.
   
  Aleccis tänkte jag jogga lite på hackamoret. Men idag var det helt värdelöst... Det gick inte alls, tyvärr. Efter ett tag höll vi oss på volter i galopp och trav, och det var jättesvårt att ställa igenom henne. Nej, nu lägger jag det på hyllan ett tag.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.