• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Pärlahäst har trappats upp ytterligare lite och hon var finfin idag! Jag har kommit på att hon har ganska mycket dispens, haha. Kortar vi tyglarna (för att vi ska trava till exempel) så börjar hon trava - då får hon det, utan att jag har bett henne. Ska vi göra halt, så slipper hon undan genom att inte stå heeelt still. Är hon på extra bra humör, pigg, glad och busig så brukar vi lägga arbetet på hyllan och busa istället. Det är inte rätt, men så är hon ju guldklimpen med :')
   

  Sen får jag ju helt enkelt skylla mig själv att jag inte får ut henne för vänsterskänkeln och att hon blir stark när vi tävlar och därmed blir mindre ridbar. Ajabaja, men hon tar minsann för sig. Man får inte va dum, säger Pärlahäst. Erbjuder man tummen så tar hon hela handen.
   
   
  Aleccis och jag red dressyr på ängen. Just nu är vi nere i en svacka och idag fanns det tillfällen då vi inte spelade i samma lag. Ibland var hon fin, men sen sköt hon ut rumpan, eller bogen eller försökte dra iväg i galopp gång, på gång, på gång. När jag vågade lägga om mer ben så blev hon fin. Så under avtravningen kunde jag njuta av att rida henne, men det andra - nej, inte idag.
   


  Kommentarer
  FlizanLizan

  Hejsan

  Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

  2013-01-11 @ 22:00:53 | URL: http://flizanlizan.blogg.se
  FlizanLizan

  Hejsan

  Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

  2013-01-11 @ 22:00:53 | URL: http://flizanlizan.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.