• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Som jag nämnde tidigare så red jag alla tre idag. Sen kan man definiera "red" på olika sätt, men det var helt klart red som i "uppe på ryggen, på promenad själv utan hästkompisar". Duktig häst.
   
  Pärlisen och jag red lite dressyraktigt på ängen. Rakt och böjt spår. Hon var finfin, men det märks att hon fortfarande är under igångsättning och inte gör mer än att gå framåt med inslag av skänkelvikningar = inget avancerat. Men fin med tanke på kroppen och sådär vi red inte så länge dels pga snön och sen så är hon ju inte i full kondis heller. Hon blev till och med lite svettig faktiskt.
   
  Nu har jag ridit henne i en väldigt låg form (lite westerninfluerat) då jag vill ha upp ryggen på henne och hon har gått kanon i denna låga formen och oftast rullat på stabilt "där nere". Idag såg jag att hennes rumpa har blivit finare! Mycket rundare än tidigare och den var riktigt hård! Kul att det har gjort skillnad även att hon inte går för fullt än.
   
  Aleccis och jag fortsatte i samma stil som igår; utan stigbyglar, lugnt och trevligt med mål att få henne lydigare. Vad ska jag säga?! Vi hade hundra gånger bättre utgångsläge idag! Så redan från början kunde vi rulla på bättre. Det är klart att vi ibland tappar takt och sådär, men det "lilla" från igår gjorde jätteskillnad idag! Känns jättebra!
   
  Exakt hur snygg är hon inte i svart?! Mums, mums, mums!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.