• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Jag började med herrarna, och därefter mina båda egna damer.
   
  Pärla och jag red ett varv i byn. Hon pinnar på - men inte skritten. Där har hon minsann inte brottåm, haha.
   
  Aleccis blev riden med termobyxor, ja alltså på mig. Så först tänkte jag att jag skulle strunta i det där utan-stigbyglar-grejen, men det tog inte så lång tid innan jag märkte att det är det enda som fungerar just nu. Hon tuffade på, på eget initiativ i början så då var det bara att trots tjockbyxorna och va på'at igen. Det gick sådär, men till och från fann vi varandra. I slutet var hon dock kanonfin! Den sista biten i vänster galopp fick vi verkligen till, och ner i asbra trav där hon vilade på steget och var lugn, mjuk och avslappnad. Synd att inte hela passet var sånt, men det kommer så småningom!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.