• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens prioritering

  Såhär tänkte jag: rida, handla, laga mat och ja, det vanliga. Det är viktiga saker, och de blir gjorda. Men sen har vi det frivilliga, som egentligen inte är heeelt frivilligt, men det är saker man inte dör av; göra ny header, ny design, diska, duscha osv.
   
  Under kvällen tänkte jag såhär: ett diska, två duscha, tre datorn och allt det där... Hur blev det egentligen: ett datorn, två datorn, och tre datorn. Men nu, NU, blir det duschen. Disken får stå tills imorgon.
   
  På tal om imorgon! Då ska jag rida lillplutten (ser fram emot det! Ska bli kul att se om han leker karate eller om han håller sig i skinnet), innan dess rider jag Pärla. Inte Aleccis. Hon har stått en dag nu - och jag har redan abstinens! Vill rida henne, men nej, en dag till ska hon få ta igen sig. Tycker det är viktigt nu och jag lär inte ångra det sedan när jag väl sitter på henne igen. :)
   
  Jag får absolut inte glömma att ringa AF med. Det är sista dagen imorgon och jag är tyvärr rätt bra på att skjuta upp det för att det brukar vara kötid i minst 15 minuter = dyrt.
   
  Sen hoppas jag även att mitt efterlängtade paket dyker upp under morgondagen. Vart har det egentligen tagit vägen?! Så långt är det inte mellan Vadstena och Vetlanda...
   
   

  Alltid lika seriös framför spegeln. Min favvofrisyr btw. Inte för att den är något vidare snygg - men den är smidig! Det är så träligt att ha håret i vägen hela tiden och bästa sättet att förvara det är i flätor.


  Kommentarer
  Daniela

  sv; jag tycker din design är jättefin sötis! Allt bra? :)

  2013-01-09 @ 08:36:59 | URL: http://riddez.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.