• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bra hästarpållar!

   
  Aleccis gick brabrabra idag. Eftersom det var riktigt kallt så hade jag termobyxor på mig och jag tänkte rida utan stigbyglar för att komma ner och kunna hålla om henne bättre. Men det gick inte så bra, haha. Alltså själva den delen fungerade såpass att det gick bra - MEN termobyxorna åkte upp och det blev jätteknöligt och därav kunde jag inte koncentera mig, och så orkade jag såklart inte hålla om med benen. Efter några hundra meter, med halter, så var jag heelt slut i benen och efter ytterligare några hundra meter så hade jag så ont/slut i musklerna så att jag var tvungen att ta ner stigbyglarna igen. Resten av turen gick bra! Så det var riktigt nyttigt att rida fram såhär så det ska jag förska göra mycket oftare framöver. Och det behövs även för mina ben var ganska odugliga och måste bli starkare! Vi red i skogen och byn, totalt 1 h 10 min.
   
  Därefter tog jag och min vän Ams en kort sväng. Det gick bra; Pärlahäst är den absolut bästa hästen vad gäller att vara stabil och trygg åt en annan (osäker) häst och hon tål utan problem att hästar går och trycker mot henne. Snäll häst! Vi kunde även tjöta lite, även om det inte var mer än ett par kilometer. Men bättre än inget! Förhoppningsvis kan vi göra om det igen i veckan.
   
   


  Kommentarer
  Alva

  Sv; Tack så mycket! Åh vad kul :) Hur många katter har ni? :)

  2013-01-19 @ 17:49:03 | URL: http://alvac.webblogg.se
  Fanny Lind

  Fin blogg, allt bra med dig? :)

  2013-01-19 @ 18:48:18 | URL: http://fannylindd.blogg.se/
  c

  Haha rosa tabletter as häftigt in och kolla :)
  @God morgon (:
  http://www.blogkeen.com/view_blog.aspx?id=48706625&blog=343694

  2013-01-20 @ 06:32:11 | URL: http://www.nattstad.se/claudiadebicka


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.