• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Börja med ett arbetslöshetsprogram

  Nästa vecka kommer jag (måste...) börja gå ett så kallat "program" som är obligatoriskt via arbetsförmedlingen. Jag ska inte klaga men JAG HINNER INTE, haha. Vet inte riktigt hur jag ska hinna detta (heltid), tre (fyra 2 dagar/v) hästar och min älskade pojkvän också. Damn... Har seriösa funderingar på att kliva upp vid 04-05 för att rida innan..? (Låter det hållbart?)
   
  Det kommer hålla igång i sex veckor och därefter ser det annorlunda ut. Håller jag bara ut sex veckor ("bara", som sagt... jo men, visst... kanske, eller?) så kommer det bli "lugnare" (och bättre tider med hästarna) därefter. Så jao, målet är att köra hårt och överleva.
   
   


  Kommentarer
  Anonym

  Sv: Det beror ju på vad man har för ambitioner.. Jag hade kunnat tänka mig att jobba i affär ett tag för att tjäna pengar, men inte hela livet! ;)

  2013-01-11 @ 14:49:20
  Rebecka

  Hehe, den förra kommentaren var från mig! :)

  2013-01-11 @ 14:49:50 | URL: http://dailyhorses.blogg.se
  Alexandra

  är också på ett sånt program genom af. Arbetsmarknadsenheten heter det här, 8-4 Måndag-torsdag. och fredag till kl 12. Det suger något fruktansvärt. Men om jag inte går dit förlorar jag ersättning från fkassan. Så vad har man för val? hhaha.

  2013-01-11 @ 23:46:52 | URL: http://alexandrasundberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.