• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blogg.se-appen

  Det är synd att klaga, men nu finns det framför allt två saker jag är uppriktigt missnöjd över med blogg.se-appen.
   
   
  Det första är att texten alltid blir centrerad. Det är en standardinställning och det är inte bara fult utan även opraktiskt och väldigt jobbigt när man läser via mobilen (webläsaren) då texten inte anpassas till mobilens skärm.
   
  Det andra är att när man tidsinställer inlägg till senare under dagen, nästa dag eller ännu längre fram, så kommer de ändå alltid upp direkt på/i blogg.se-appen - vilket jag tycker är otroligt störande då man faktiskt tidsinställer av en anledning. De få gångarna jag använder appen till att även läsa bloggar genom så är det inte alls kul att få "god morgon" och andra inlägg som ska vara utspridda under dagen - publicerade runt 23 kvällen innan. Det samma gäller såklart mina egna tidsinställda. Man vill ändå ha dem någorlunda utspridda under dagen för det vet jag av egna erfarenheter att man vill ha nytt att läsa när man kikar på favoritbloggen inte bara en gång om dagen. Nu baseras ju inte en blogg på bara tidsinställda inlägg, utan lite bör det uppdateras "live", men hellre utspridda inställda än sju live-inlägg på raken och inget mer sedan. Varför ska man då anstränga sig om det ändå inte blir som planerat?


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Jag jobbar på ett lager gör jag(:
  Alltså den där appen... jag använder den inte ens längre... :/

  2013-01-18 @ 23:49:58 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.