• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blö, inte kompis med datorn

  Nej, ikväll har vi inte varit kompisar... Ååh, skiten har inte fungerat som den borde. Har fått börja om fyra gånger (och det höll på att bli en femte, men raderade massa istället för att bråka) med en 13,5 minuters lång film. Gissa hur pigg man blir efter det?! Grrr... Den ska ändå göras om, även om jag sparade det lilla som gick att få ihop (på "bara" 11 minuter någonting).
   
  Nej, nu är det hööög tid att krypa till kojs. Imorgon väntar två saker; 1. kolla ut, beställa och betala glasögon. 2. Rida, men inte ensam. Nepp, imorgon får jag faktiskt sällskap! :)4
   
  Imorgon, är alltså "idag", lördag. Och förresten, OM datorn är kompis under morgondagen (dagen) så kommer det upp någon film. Jajamän. Jag gillar film!
   
   
  Dagens felsägning: Usch, tänk att äta tacos VARJE fredag... Det blir liksom femtiotvå gånger om dagen.


  Kommentarer
  Alexandra

  Ska du skaffa glasögon? Fast du har väl turen att du bara behöver använda dom när du ska läsa, en annan har inte sån tur ;)

  2013-01-05 @ 19:00:26 | URL: http://alexandrasundberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.