• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Baktanke med barbackaridning

  Jag hade hela tiden en baktanke med all barbackaridning. I mellan 1,5-2 månader har jag bara ridit Pärla barbacka. Tanken var att försöka arbeta upp ryggen på henne utan att sadeln skulle hämma det. Den fungerar, men är i smalaste laget så jag har lagt märke till att den hämmar ryggmusklerna något.
   
  Idag la jag märke till en förbättring! Jag kan ju givetvis inte återskapa ryggen till vad den var när hon var yngre, men jag har gjort vad jag kunnat för att bygga de musklerna som går just nu.
   
   
  Det är inte lätt att ge en rättvis bild av hur det ser ut genom bara enkla foton, och dessutom inte av en halvdan mobilkamera. Men det är iaf en förbättring, och det känns bra! :)

  Bilden under är tagen snett överifrån.


  Kommentarer
  Annamaria

  sv: Jag var också sån att man sucka över deras problem på castingen och tänker att det är ju bara att göra si eller så men sen kommer alla människor som tar det ännu längre och kommenterar deras bloggar osv. Det man inte vet om mår man inte dåligt utav så att prata med en kompis eller sucka lite kan man ju göra men personangrepp eller vad man nu kan kalla det är ju lite överdrivet för att nån hade lite problem med sin ponny och vill vara med på tv/få chansen att träna för sveriges elit typ. Om det inte varit ett tv-program skulle jag också säkert börjat söka fel!

  Men dom "duktiga" ryttarna har ju ofta duktiga föräldrar och får mycket hjälp runtomkring säkert och att då få chansen att få vara med i ponnyakuten och äntligen lösa de där irriterande problemet samtidigt. Men man kan ju undra varför dom inte arbetat bort det problemet tidigare om dom nu ligger på så hög nivå för det tar säkert lite tid att ta sig till den nivå så tid måste dom ju haft..? För måste det inte vara extremt irriterande att varje dag bli översprungen av sin häst (menade mer nu att hästen är "ledaren" inte att den springer rent bokstavligt över en).

  Håller med om att första säsongen kändes mest äkta, det var första gången och alla deltagare vet inte redan precis hur det kommer gå till, precis som vi tittare. Kommer inte ihåg exakt men var det inte lite mer blandade problem den säsongen också än dom senare? :)

  2013-01-29 @ 19:25:58 | URL: http://rikkos.blogg.se
  Wilma & Emma

  Hej ! Superfin blogg! Vi har just nu bloppis, veckans bloggläsare, massa inlägg varje dag också åsiktsinlägg och tävlingar då och då. Kika mer än gärna in, skulle verkligen betyda jättemycket. Du kommer inte ångra dig ;) (Hoppas vi) Kram !

  2013-01-29 @ 20:29:03 | URL: http://Ziro.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.