• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back in business!

  Nu startar jag upp maskineriet igen.
   
  Det har varit två intensiva dygn där delvis jorden har gått under - har det känts som. Men nu är jag på fötter igen, och förutom en påtryckande trötthet är jag riktigt taggad!
   
  Jag har precis fått se en (halva) JÄTTEBRA film, resten får jag se imorgon. Det är ingen spelfilm, utan en föreläsning, coachning och den är helgrym! Jag svävar på moln och det känns som livet är en barnlek. Nu hoppas jag bara att jag är i samma stämning ikväll, samt minns vad jag såg, så att jag kan dela med av en del.
   
  Jag har tidigare fått se en film i hur man beter sig och där gav de tips på hur man kan veta om någon ljuger. Visst skulle det också vara kul att få veta?
   
  Jag är tankad - ikväll kör vi!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.