• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Årets slöaste dag

  Jajamän, här drar vi igång med årets slöaste dag. Inte så lyckat kanske, då jag brukar få någon typ av abstinens av att bara VA. Jag vill göra något.
   
  Idag har vi, än så länge, sett på fyra avsnitt av Heroes. Vi är på säsong tre och jag bara väntar på att skiten ska ta slut. Tyvärr så har det spårat ut totalt. Det var bra i början, men nu... Nej. Men ändå vill jag ju se allt när vi har tagit tag i att kolla på det. Som jag har tjatat. Jag hatar filmer, men gillar serier.
   
  Eftersom vi köpte massa onyttigt att äta igårkväll så har vi en hel del  "rester" att trycka i oss idag. Man får inte slänga mat! ;) Så förutom kex med olika sorters ostar på, och chips så har vi ätit tårta. Och mer kommer det bli under kvällen! *kräksmätt* Men nu ska vi börja planera för lite "riktig" mat. Det blir inte finare än korv med bröd. Enkelt och gott!
   
  Som vanligt sitter jag och vaktar tradera med. Vill, vill, vill bjuda hem en kamera..!
   
   
  Ikväll planerar jag (förutom att äta korv, tårta och andra saker) att kolla på Agnetas Nyårskarameller!
   


  Kommentarer
  Sarah & Emilia

  Titta gärna in vårn hästblogg :))

  2013-01-01 @ 20:28:33 | URL: http://sydryttarna.blogg.se
  Noomie Sundell

  Kul att höra, dom är rätt roliga! Bara att testa((:
  Haha, okej. Alltid bra att ha något att kolla tillbaka i. Jag skriver i en riddagbok tex. Har dock inte tagit uppskrivandet efter hans långa vila, men får väl göra det nu när det är nytt år och allt... ;P
  Gott Nytt År förresten!

  2013-01-01 @ 21:03:12 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.