• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Allt handlar inte bara om hästar

  Man läser ofta om folk som tycker bra om blandning; häst och stall, med ett inslag av vardagsliv. Ibland heter det även, av "hästfolk"; allt handlar inte bara om hästar jämt.
   
   
  JO, det gör det. Bara.
   
  Efter tjugoett levande år, efter grundskola och gymnasieskola, efter ridskola och egna hästar, efter olika arbeten och arbetslös/-sökande - fortfarande lika hästtokig. Nästan alla mina vakna timmar tänker jag på hästarna eller något som har med dem/andra hästar att göra. Alla mina timmar framför datorn handlar bara om hästar, på ett eller annat sätt. Häst, häst, häst.
   


  Bruna hästar är de vanligaste och de som jag tycker oftast blir lite som "en i mängden" - men denna ponny! Hon må vara brun - men inte på insidan! Utstrålning, det har hon minsann!

   

  --- --- --- --- --- ---

   
  Måste bara lägga till en sak! Jag skrev med min syster igår, och hon och hennes kille ska komma upp om två veckor för att umgås och även fira min kille. Men då tyckte jag det passade med att bjuda på en ridtur! (Hennes kille har gått på westernridskola och de har ridit ett par gånger, dock innan jag hade Aleccis.) Eftersom jag har tre hästar så kan vi tre ta en tur den helgen! Hon svarade att det skulle bli kul - men jag undrar jag om hon tycker det ska bli lika kul när hon får veta att det är hon som ska rida Aleccis, haha :D (Det blir första gången någon annan jag jag rider henne i min ägo - spännande!)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.