• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis i lördags

  I lördags, när jag blev fotad och filmad när jag red, så hann jag bara rida en halvtimme pga att vi skulle ha gäster. Det syns på bilderna hur egentligen hela passet var uppvärmning. Den enda travbilden som klickades efter galoppen är den enda där hon trampar på bra och hon kommit igenom kroppen mer.
   
   
  Det tråkiga är att bilden är lite suddig, annars hade det varit en av favoritbilderna. Under är en bild i trav innan jag galopperade med henne. Passet i sig blev skritt, trav, galopp, trav, skritt. Bara runt på volt och utan krav. Egentligen bara en kortis för att få lite bilder och även motionera henne litegrann. Fin häst!
   


  Kommentarer
  Ponnydressyr - Sara

  Fina ni är! :)

  Kram

  2013-02-01 @ 07:06:50 | URL: http://ponnydressyr.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.