• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vinter = mössa under hjälmen

  Jag skulle inte klara mig en dag utan min kära mössa under hjälmen, och jag menar det! Ärligt talat vet jag inte hur dem som lyckas rida utan mössa på vintern helt enkelt klarar av det?! Det blir ju så himla kallt! Det är helt klart snyggare, mycket snyggare, utan mössa och så töjer man inte ut hjälmen. Men jag personligen föredrar nog att vara frisk, vilket jag inte tror att jag skulle vara om jag skippade mössan.
   
  Numera har jag min gamla, fula, uttöjda (=för stora) hjälm som "vinterhjälm" och den nya GPA-hjälmen (som för övrigt är lagom storlek) som sommarhjälm. På så sätt slipper jag rida med för stor hjälm på sommaren och jag slipper även töja ut fler hjälmar.
   
           


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.