• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Varför ens skriva en "planering"?

  Jag är väldigt duktig på att ångra mig och ändra i det mesta jag bestämmer mig för och det har jag alltså gjort igen nu. Det handlar om häst-schemat för helgen som vi är mitt uppe i.
   
  Idag gick alltså alla tre hästarna, imorgon är det hingstdag vilket i vanliga fall innebär att mina båda står och de andra båda rids, men jag tänker faktiskt ta ut Pärla på en barbackatur imorgon. Aleccis står däremot.
   
  Den här veckan har varit ganska påfrestande för mig - mentalt! Fysiskt har det varit skönt att ta det lugnt. Eller där ljög jag visst. För det har varit allt annat än skönt att ta det lugnt. Jag har haft svårt att koncentrera mig, jag har klättrat på väggarna och jag har haft svårt att sitta still och umgås. Överskottsenergi blandat med dåligt samvete.
   
  Därför ska det bli riktigt skönt att nästa vecka är en sen vecka vilket betyder att vill jag, så kan jag rida alla varje dag då jag inte har någon tid att passa på kvällen. Nice. Sen att det inte blir så pga Aleccis ska ta det lugnt t ex är en annan femma. Möjligheterna finns iaf att rida så mycket jag vill. :)
   


  Kommentarer
  Malin

  Planering för hur ridningen ska se ut under veckan har jag också lagt ner, man får bara dåligt samvete om man inte håller det :)

  2013-02-10 @ 12:30:29 | URL: http://teamlina.webblogg.se
  Emmy

  Läckert schabrak!

  Har en frågestund just nu.. Kom in och ställ vilken fråga du vill!
  http://mliandersson.se/?p=1496

  2013-02-10 @ 12:53:38 | URL: http://mliandersson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.