• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Två hästar ridna och en promenad

  Jao, det var blandade känslor i stallet idag. Det är aldrig kul när någon häst är sjuk :( Aleccis hostade ganska ordentligt så vi gick en kort, kort promenad på typ en kvart bara för att umgås lite utöver stallpysslet. Hon var inte hängig i övrigt, och hon åt som hon skulle. Det var bara det att hon hostade mycket. Hon hostade till för någon dag sedan med, men då var det inget "märkvärdigt" eller så. Idag var det som sagt mer, och hon kommer därför få vila ytterligare (såklart). Dessvärre hittade jag inte termomentern, så jag kunde inte tempa henne. Jag vill ju inte rota runt för mycket heller bland min fars prylar till korna, så jag får helt enkelt skjuta fram det. Surt, för jag ville tempa henne.
   
  Aja, det kunde ju vara värre också för den delen så jag ska inte gräva ner mig - än. Jag vet när det hände och det är såklart något jag tar på mig (skenet kan bedra - ordagrant. Soljävel!). Först och främst avvaktar jag lite och sen får vi se vad/om det blir något att ge henne. Jag ska köpa mulitvitamin, det brukar de rekommendera när hästarna snuvar till det.
   
   
  Pärlahäst och jag var inte så seriösa. Hon var lite seg idag, så vi överdrev lite; övergångar ungfär som full fart - tvärnit, fast inte riktigt. Men då taggade hon till! Sen drog vi en repa på en äng längs vägen och jävlar vad hon drog på! Hon körde ner huvudet halvvägs och var såå nära på att bocka men höll sig på marken. Hon stack alltså för mig, haha, vi hann inte ens ner på ängen innan hon drog iväg i full Pärlafart! Älsklingshästen, haha. Kul var det iaf. Sen travade jag av henne och så skrittade vi hem. Vi hade ingen vidare hög medelfart direkt så vår lilla sväng tog en hel timme.


  Kommentarer
  Tove

  Söt!

  2013-02-06 @ 16:33:57 | URL: http://granaryttarna.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.