• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tola på film

   
  Tola in action. Egentligen är det inget att visa. Hon är jättejättetunn och jag märkte inte att hon var SÅ tunn eftersom jag såg henne varje dag. :( Iaf så hoppade vi lite och ja, vad ska man säga. En typiskt ponnyryttare som åker lite storhäst? Haha, sjukt fult och passivt men över hindren lyckades jag ändå få henne.
   
  Det är i vilket fall en riktigt trevlig häst och hon slutar med sina rodeo-ryck så fort hon får ridas regelbundet - därav inga dumheter eller ens tendenser till dumheter på filmen.
   
   
  Vill även tillägga att ja, jag vet att hennes namn är felstavat på filmen. Hon heter Tootoolah men då trodde vi att hon stavades Toothoola.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.