• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tidig morgon med hästeri

  05.00, sa alarmet på fånen. Jag tyckte inte det var en lika bra idé men jag får trösta mig med att det inte är så många dagar det blir så tidigt, eventuellt bara denna morgon.
   
  Två hästar rids, varav den ena inte är Aleccis. Sen ska jag roa mig med att sitta på AF-programmet till i eftermiddag och vad som händer sen... det vet jag inte. Dagen blir nog helt okej lugn, säkert med någon tråkig film i kväll. En ganska vanlig dag faktiskt. Jag ska försöka komma på vad vi ska äta och sen har jag den biten att hålla i också. Hushållssysslor - åh vad kul! Fast nej.
   
  Nepp, om jag skulle ta och sluta tråka och faktiskt vara glad åt allt bra istället? För det är faktiskt trevligt på "programmet" och jag är lyckligt lottad som har mat på bordet. Just work it.
   
  Åååååh, jag som vill rida min storhäst! :(


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Haha, är som dig. Ibland känns allt förjävla tråkigt rent ut sagt. Men samtidigt får man vara glad att man har det så pass bra som man har det. ;P Inte klaga mer nu dååå! :P
  Haha precis! Skitjobbigt om man är stressad till något, men då får jag springa i förväg så kommer han ett par minuter efter (x Inte så kul när bilen surar ihop när man ska starta den om man slarvat :P

  2013-02-07 @ 11:28:38 | URL: http://lexx.blogg.se
  Alva

  Jätte fin blogg !

  kika gärna in min blogg och släng en kommentar

  Kram

  2013-02-08 @ 16:43:10 | URL: http://www.alvastohlt.devote.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.