• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tappat det

  Jag har verkligen tappat allt med bloggeriet nu alltså. Allt skrivande på "programmet" suger musten ur fingrarna och den kreativa delen av hjärnan. Men det lär bli bättre efter det som är kvar - dvs på 1,5 vecka och kanske lite till. Bättre inlägg, bättre uppdatering, bättre stämning och bättre allt.
   
  Idag är en lite senare dag. Direkt efter "programmet" åkte jag och min bästavän iväg på en liten raodtrip till Nässjö. Sen åkte vi tillbaka och då upptäckte vi att vi har köpt en varsin bil av samma snubbe i Huskvarna! Hur sjukt?! Hahaha, samma snubbe, olika tider och olika bilar. Small world.
   
  Nu har jag käkat lite och ska snart dra mig ut till stallet och hästarna. Först tänkte jag bara uppdatera lite och slänga upp några tidsinställda för jag vet inte hur mycket ledig tid jag får efter hästarna ikväll eftersom det blir så sent nu. Det är iaf bara mina egna båda som ska ridas idag, så det gör inte så mycket att det är mörkt. Jag funderar på att rida barbacka faktiskt - för att göra det extra mysigt, och smidigt också för den delen.
   
  Under morgondagen tänkte jag först att alla skulle vila, men eftersom min systeryster kommer upp på besök så ska vi passa på att rida. Det gör vi både fredag och lördag, och eventuellt även söndag. Men på lördag ska jag även rida hingsten och jag vet inte alls hur det blir med Aleccis. För vi har även andra planer, som jag tidigare nämnt. Bland annat släktkalas och sjökörning... Därför kommer jag i alla fall rida henne idag också, så har hon iaf gått några dagar på raken.
   

  Såhär blir det idag igen. Haha, mycket smidigt när man ska upp barbacka :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.