• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sugen på tävling

  Jag är så himla taggad på att tävla. Snart kryper jag helt enkelt ur skinnet!
   
  Igår satt jag och kikade på TDB (igen). Oh, vad sugen man blir alltså. Men jag är inte helt trög, utan jag begriper att det inte går att tävla, vilket kostar mycket pengar, när man inte har någon inkomst. Så jag har ett ganska stort problem där, tyvärr... Nej ,men det är väl bara att söka vidare och hoppas på det bästa? Hade jag kunnat trolla hade jag gjort det.
   
  Jag har redan spikat vilka "outfits" hästarna ska ha i första starterna. Något som väl inte har undgått någon är väl att mina Veredusskydd kommer invigas, men mer än så tänker jag inte berätta. Jag kanske hinner ändra mig innan det är dags?
   
        
   
  Något jag själv gärna hade införskaffat är Hööks kavaj (Tävlingskavaj Competition CRW® Exclusive) då jag tycker att de båda jag har är dels skitfula, men den ena är dessutom gammal och sliten, och den andra har tappat nästan alla knappar. (Bra kvalité, Jacson!) En ny kavaj - jatack.
   


  Kommentarer
  Dressyrtanten

  Jag är också galet sugen! Skönt att bo hemma och få lite ekonomiskt bidrag till tävlingarna. Förstår inte hur jag ska kunna ha råd med tävlingarna när jag flyttar och börjar plugga dock..

  2013-02-01 @ 15:07:25 | URL: http://dressyrtanten.blogg.se
  Friskey

  sv: haha ! tyckte ändå den såg häftig ut att man såg lixom hästens fart osv men att ändå hindret var skarpt :) har du nå roliga planer inför helgen då? :)

  2013-02-01 @ 17:24:30 | URL: http://friskey.weride.se
  Matilda och Selma

  Hejsan, nu har vi en frågestund på våran blogg! Det skulle vara jättesnällt om du ville klicka in och fråga några frågor!:)
  Direktlänk till frågestunden: http://equestrians.webblogg.se/2013/february/fragestund.html#comment

  2013-02-01 @ 17:26:08 | URL: http://equestrians.webblogg.se/
  Ida

  Är också sugen på att tävla! Btw så har jag den kavajen och den är jätte skön men jag har inte ridit i den ännu, den ska invigas snart :)

  2013-02-01 @ 19:00:52 | URL: http://gartunarider.blogg.se
  Ponnydressyr - Sara

  Sv: Vad kul att du tycker det! :)

  2013-02-01 @ 22:03:46 | URL: http://ponnydressyr.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.