• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stackars plånbok

   
   
  Så var det ju det där med tradera, hahaha. Jag fann dessa; i storlek L - woho, och kunde inte låta bli att köpa dem. Alltså, såg dem igår och funerade och funderade. Men ja, som sagt så slog jag till och eftersom jag inte vågade vänta på att auktionen skulle sluta (de är ju eftertraktade) så valde jag att klicka hem dem dirkt via "köp nu". Så snart har jag två kompletta set som båda kan ha på sig samtidigt; och alla i rätt storlek! (Även om Aleccis kan ha M bak så föredrar jag nog L då hon har så grova ben.) Snart är de på väg hem till mig och då säger jag bara; välkommen tävlingar! :D


  Kommentarer
  Emmy

  Uuuuusch, Tradera är sjukt farligt att logga in på!! Jag hade lite smått panik förut över det där, köpte nånting varje vecka, blev fem par ridbyxor på bara två månader tex. Så fick jag lägga ner det där och inte gå in alls på ett halvår, så nu klarar jag att kika utan att köpa grejor. :)

  2013-02-04 @ 14:42:41 | URL: http://mliandersson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.