• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sparkling horse

  Bara för att min häst glittrar :]
   
   
   
  Sist jag red Aleccis så glittrade hon (svettet alltså) i solskenet. Det såg faktiskt riktigt tufft ut, men inte så himla lätt att fånga det på bild. Kanske är det en vampyrhäst jag har köpt mig..? ;)
   
   
  Lilla hästen var ganska ordentligt svettig faktiskt. Till och med under (det nerkanade) pannbandet var det fluffigt svett. Ingen svettas som Aleccis, det lovar jag! Det positiva var att det inte var "stress-svettningar" utan det var faktiskt passet som var tufft, speciellt i vänstersidan där hon stretade lite.


  Kommentarer
  Friskey

  sv: ja precis! för hur ska hästen kunna lita på oss om vi inte litar på den? då utstrålar vi ju osäkerhet och då blir ju hästen också osäker! Man får gå på sin magkänsla helt enkelt, känns det som att det funkar bättre utan utrustning, då gör det det också! :)

  2013-02-04 @ 20:45:39 | URL: http://friskey.weride.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.