• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Saxen säger...

  Jag har det snart riktigt krisigt vad gäller ekonomin. :( Gissa hur det känns...
   
  Men om vi låtsas att jag var mer eller mindre rik - då skulle jag ha beslutsångest igen. En yngre fjording; varför inte? Ibland finns tanken där. Ett ungsto med framtiden för sig så man kunde bli en stammis på SM-banorna framöver. Det hade varit så himla kul! Men ingen hade nog velat sälja fjording till mig för de skulle tro att jag skulle spara ut manen på dem, hahaha. Mer fel kan man inte ha. Det är ju Pärlas grej att ha lång man, ingen annans. :P Så skulle det bli en annan fjording (vilket det nog inte blir) så skulle den också ha stubbman.
   


  Kommentarer
  Anna M

  ♡happy Valentine's day ♡

  2013-02-14 @ 17:20:48 | URL: http://mallards.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.