• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sa'ru Sten?

  Tjena världen! Jag hade missat att fixa inlägg tills idag, men nu är dagen på rulling även här - kanon.
   
  Min dag började med en 20-30 minuters ridning och stallsysslor därefter gick några timmat på AF-programmet. Nu har jag slängt i mig några korvar. (Varför heter det kokekorv när man bara sjuder dem? Återkommande diskussion hos oss.) Om en stund fortsätter "programmet" och därefter ska jag sätta mig i en stol och gapa lite. Ordagrant faktiskt, då jag ska besöka tandläkaren. Efter det spännande besöket  (jag hoppas på fortsatt friska - dock inte så himla fina - tänder utan hål som jag har haft hittils i livet) så ska vi ombesiktiga min sambos bil. (Gå igenom, gå igenom, gå igenom...! Jävla avgasvärden till att strula.) Sen är det bara lugna puckar under resten av dagen. Trevligt.
   
  Vet ni en sak? Jag KAN INTE kolla på film utan att somna! Vi skulle se avatar i 3D (Avatar suger och 3D är skitjobbigt) och jag slockande. Kunde inte hålla upp ögonlocken? I vanliga fall har jag jättejättesvårt för att vara vaken under filmer. Alltså, behöver jag ens nämna hur mycket jag hatar filmer?! Till maten igår kollade vi däremot på en film på "min nivå"; Legally Blonde. Då höll jag mig vaken och hade inga större problem med att hålla upp ögonen. Ja, dessa gamla hederliga "fjortisfilmer" är precis vad jag klarar av/orkar kolla på. Konplicerade, dryga, långa och komplicerade (värt är Sci-Fi - blök!) filmer är verkligen inte min stil. Alls. Nej, hellre serier med avsnitt på 30-40 minuter. Det är lagom det. Om jag hade fått bestämma skulle alla filmer vara max 30 minter. ;)
  Kommentarer
  Carro igen

  Sv: Jag förstår :) ja hoppas verkligen det löser sig för dom så man kan få kika lite på gångarterna och hur hästen är när den är mer ridbar :)

  2013-02-05 @ 13:11:11 | URL: http://asslatjejerna.se
  Matilda Almquist

  Jätte fin blogg :)

  2013-02-05 @ 20:34:54 | URL: http://matiildaalmquist.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.