• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rideriet

  Aleccis fick vila (och det blir nog vila resten av helgen också för hennes del). De andra båda fick en sväng och jodå, det artar sig. Dock ska vi fortsätta med detta både imorgon och övermorgon = mängdträning. För Pärlas del är det riktigt slappt, söttant :)
   
   
  För min del blir det köket en stund nu. Två sorters kakor ska jag slänga ihop tänkte jag. Varför? För att jag är hungrig (haha) och för att jag behöver träna på den ena av dem och vad passar inte bättre än att lyxa till det såhär på fredagskvällen? :):)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.