• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Plaststigbyglar

  Det är en av de bästa investeringarna jag någonsin har gjort. Plaststigbyglar är lätta, smidiga och leder inte kylan på samma sätt som metallbyglar. Jag använder även mina på sommaren och det är jätteskönt utan "tyngd" på fötterna som det blir med tunga, "vanliga" stigbyglar. Jag bytte till mina säkerhetsstigbyglar med gummiband på utsidan i somras när jag började rida Aleccis och det var så obekvämt! Usch och fy för tunga stigbyglar!
   
  Ett tips till er där ute; har ni inte sådana redan så skaffa! Sen behöver man ju inte välja den allra fulaste varianten, dvs Soft up. Utan det finns även "vanliga", vilka jag föredrar. Men jag rekommenderar givetvis inte några plststigbyglar om man behöver någon av säkerhetsvarianterna. (För övrigt klassas Soft up som just en sådan - säkerhetsstigbygel, alltså. Men det finns ingen utlösningsfunktion utan själva "säkerheten" är att de är höga. Jag tycker inte de borde få klassas som sådana...)
   
   
   
  Fet hiss till plaststigbyglar!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.