• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Planer för dagen

  Som jag nämnde igår så ska min gula kärlekshäst få vila, så på mitt schema står det tre hästar och inte fyra som det brukar bli på onsdagar. Det blir skönt. Andra planer för dagen? Inga! Jag har gjort mina hemuppgifter och jag har hyfsat ordning på hushållet. Så det blir till att dega. (Vi får väl se hur det blir med den biten! Det låter som jag kommer ha hela dagen på mig, haha, men i själva verket kommer det nog bli någon timme extra på kvällskvisten så njae, så mycket borde jag inte jubla ändå, hähä).
   
  Rocka onsdag nu då!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.