• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla i knoppar

  Ja, visst har du slagits av tanken - hur ser det egentligen ut när man knoppar upp hennes man?
   
  Ungefär såhär:
   
   
  Det ser givetvis bättre ut om någon med knoppkompetens gör dem. Men personligen tycker jag inte hon klär i det. Hon klär inte i någon typ av "manuppsättning", tyvärr. Vilket är tråkigt för hon blir så himla ocharmig på fjord-tävlingarna. Pärla = fluff!
   
  Pessoabett i käften. Jag är kluven vad gäller det bettet. Vissa hästar trivs inte med det och vissa ryttare hatar det. Jag gillar inte att se det på mindre ponnyer med en liten ryttare på för råkar det komma ett ryck över ett hinder så... Aj. Men vissa hästar trivs med det och Pärla är en av dem. Hon fungerar bra på det och personligen har jag hellre ett pessoabett i hennes mun än GAG(!) som hon hade när vi lånade hem henne. Jag använde detta bett ett par dagar i somras/förra sommare(?) för att rida ihop henne bättre.


  Kommentarer
  Emelie -TVÅ Tävlingar på bloggen-

  oh vilken fin häst!

  2013-02-20 @ 01:18:38 | URL: http://mlieaxelsson.se
  Ellen

  Hon var jätte fin i knoppar! :-)

  Kram!

  2013-02-21 @ 21:27:11 | URL: http://allakramartilldig.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.