• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny vattenlösning

  Jag är inne på sjunde året(!!) som jag bär vattenhinkar från lagården upp till stallet (mellan tummen och pekfingret ca 100 m - och uppförsbacke, såklart). Varje dag blir det mer än min egen kroppsvikt i kilo. Det är vardagsmat och jag är van. Men för det betyder det inte att det inte går att förbättra!
   
   
   
   
   
  80l balja (från bl a Biltema) + någon typ av doppvärmare som tål utomhusbruk och kyla (varför har jag inte tänkt tanken tidigare?)

  Vintertid lär jag fortsätta behöva bära vatten, men jag har även några 20l dunkar jag kan använda och släpa istället och hälla ur i baljan. Jag ska höra lite med återförsäljare av doppvärmare för att se så att det är lugnt med tanke på faror (ström + vatten + djur = :S) och sen får vi se när/om det blir en uppdatering i stallet.
   
  I vanliga fall ser det ut såhär; och detta är bara första vändan.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.