• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ny dag, nya tag!

  Dagen ser ut som följer: Jag börjar med stallet, alla ska ridas (dock inga 3 timmars-pass på schemat idag, haha) och med tanke på det långa passet lär väl Aleccis vara tokpigg idag. Det lutar åt att det blir barbacka, jag rider helt enkelt bättre då och är bättre på att hålla fokus. De andra ska också ridas, som sagt.
   
  Därefter ska vi äta middag (in i minsta detalj jao, hähä) och sen tuffar vi västerut och hämtar en bil - igen. ;) Det kommer ta några timmar så mer än det är inte planerat. Jag kommer slänga upp filmen (några få språng) på Aleccis under dagen.
   
  Ingen sovmorgon idag heller, alltså. Snark, snark!
   
   
  Nu kör vi hårt!.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.