• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Några "sanningar"

  Om jag var en häst skulle jag ha sadeltvång. Detta då jag, redan som människa haha, finner stort obehag med att ha "saker" (typ byxor) som sitter åt runt magen. (Bra jämförelse va? :P)
   
  Jag rider alltid med för långa tyglar. Alltid. Jobbig ovana som jag har svårt att göra något åt då det just är en ovana och för att jag oftast rider själv = ingen som säger till/påminner mig.
   
  Jag rider "mer" med höger sida än med vänster. Otroligt störande och fruktansvärt fel... Detta pga en sned sadel för typ fyra år sedan. Grr... Men jag är ju medveten om det och försöker tänka på det. Värst är nästan händerna då jag gärna lägger över vänsterhanden åt höger istället för att leder utåt. Frustrerande.
   
  Idag är det exakt ett år sedan jag smällde min förra bil. Buhu.
   
          
   
  Jag gillar inte valacker (hahahaha). Men "visar" det såklart inte.
   
  Jag har skitsvårt för att skriva utan att använda smileys. Jag tycker det är lättare att "visa" vilken stämning man är i och vad man menar, t ex om det är ironi eller om man skämtar osv. Tycker det känns jättedrygt/stelt/elakt utan. Så när någon skriver t ex sms och inte använder smileys så tycker jag det känns som att den är sur/ledsen.
   
  Mina absolut favoritartist, alla kategorier, är Nomy. Det är en man som bor i Jönköping som gör sin egen musik. Förr spelade han in den i sovrummet, men numera har han studio. Han gör all musik via datorn och sjunger själv. Han har blivit erbjuden skivkontrakt men har tackat nej till det. Han finns på youtube och spotify mm. Den rösten! Ett av alla awesome citat/del av text: "I am living in a dream but everybody else is awake".
   


  Kommentarer
  Malin

  Åh jag har också samma problem, och när jag väl rider för tränare så säger dom alltid "Men KORTA tyglarna Malin!". Såå tröttsamt att man inte lär sig -.-

  2013-02-04 @ 22:30:05 | URL: http://teamlina.webblogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.