• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mindre trevligt "mellanmål"

  Haha, jag hade glömt att ketchupen tog slut förra veckan, och jag orkar inte göra ny köttfärrssås eller annan pastasås bara för att jag har en portion spagetti över. Så min minilunch/mellanmål idag, just nu, är en porton spagetti, med... ingenting. Uh, inte så himla gott kanske. Men det går ner, sakta men säkert.
   

  Googlebild.
   
  Jag svängde ut lite kvickt imorse och gjorde stallsysslorna så min dag blir fri från allt vad motion heter - tyvärr. För ja, tyvärr. Mina hästar har vilat en dag, men jag red ändå två hästar igår - och jag har redan dåligt samvete! Helt sjukt. Så även om jag är huuur sugen som helst, så ska jag tvinga mig att ta det lugnt. Imorgon rider jag iofs en av dem, men det är inte min. Så då får jag lite frisk luft iaf. På onsdag blir det all in igen och fyra hästar står på schemat. Därefter rullar det på igen. Förresten, jag såg detta innan:
   
   
   
   
  Är man sugen eller är man sugen?! Vill, vill, vill, viiill! Men det blir inget med det. Synd att jag inte 1. såg det tidigare, 2. har vinterdäck på kärran, och 3. har jobb. Hoppas de anordnar en längre fram i vår! (Jag tog inte bort numret osv ifall det är någon som ser det som är intresserad.)


  Kommentarer
  vilma

  hahaha spagetti är asgott!!!

  2013-02-04 @ 13:14:50 | URL: http://vilmkarin.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.