• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mellonie - juni 2012, LB+5

   
  Det var här, våren och sommaren 2012 som det släppte. Vi blev mer och mer säkra och det ledde till mindre/knappt några(?) stopp. Denna fim är inte så mycket värd för andra; det är dålig kvalité, går inte att zooma tillräckligt, jag rider skitdåligt och några språng är verkligen inte bra, dessutom är vägen i framför allt första linjen riktigt kass. Men för mig är den betydelsefull. 1.05 m, första gången, ingen rättvis framtidning pga missbedömning i tidsplanen och allmän dålig planering från min sida.
   
  Jag kunde be henne att ta oss igenom banan, över hindren, även att hon ifrågasatte det. I vanliga fall hade hon tagit avstånd från det jag bad henne om och vägrat. Men denna dag kunde jag be henne, även att jag inte ens hade övertygat mig själv att vi skulle klara det.
   
  Det ser inte så mycket ut för världen, men jag var så glad när vi kom i mål! 12 fel, helt okej, för en start på en höjd vi nog egentligen inte var klara för. Fina, underbara, trevliga ponny!
   
  Starten innan var en vanlig LB, 1m, där jag missbedömde första hindret så vi rev det. Resten var felfritt. Två hyfsade rundor på den bruna lilla D-ponnyn jag en sommardag fyra år tidigare bestämde mig för att köpa oinriden och därefter både red in och körde in. Hon har en viktig betydelse i mitt liv.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.