• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mål är viktigare än man kan tro

  Jag är inte den som ångrar saker och ting. Men en sak grämer mig... Det är att när jag väl lärde mig att rida igenom Mellonies galopp så släppte mer och mer i hoppningen. Helt plötsligt blev sprången bättre och hon tvekade inte när hindren blev högre. Då lossnade spärrarna och den känslan var helt otrolig! Men så sålde jag henne innan det lossnade helt. Vi kom till LB+5, men LA var hela tiden målet. Jag vet att vi hade tagit oss dit om jag hade haft kvar henne lite till. Det grämer mig.
   
  Det handlar inte om pengar, och det handlar inte om vad det står för siffror/bokstäver framför klassen, det handlar inte ens om var bommarna ligger på skollorna på hinderstöden. Det gör inte det. Det handlar om att jag fann galoppen, jag lärde mig rida hennes galopp och vi hittade varandra. Hade jag bara gjort det lite tidigare...! Det handlar om ett mål. Ett mål som var viktigt och betydelsefullt för mig. Det är också därför LB+5rundan kändes så himla bra. Vi tog oss i alla fall dit.
   
  Men jag fick ett val, och jag valde att sälja henne. Det hon gav mig, var ändå att jag fick lära mig skillnaden på att åka galopp och att rida galopp. Det vill jag lära vidare. Nästa gång jag får chansen ska jag gå in på djupet på hennes galopp. Berätta och hjälpa - om den inte redan är hittad, och om chansen erbjuds. För jag vet att galoppen är spärren, och släpper spärren är det lättare att köra på, köra vidare. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.