• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördagsmorgon, eller nej, förmiddag

  ...Och jag är dödstrött! Det frestar på att gå upp tidigt hela veckan. Hua. Hade hemskt gärna krupit ner i sängen igen, men det blir inget med det. Gäsp.

  Nej på något underligt sätt ska jag försöka få i mig lite frukost, och därefter blir det ridning x3. Ärligt talat har jag redan slopat de där hopp-planerna så det blir inget med det. Jag är inte sugen på att fixa med hinder så då skjuter jag helt enkelt fram det. Det blir kanske ett till lydnadspass, eller så blir det galoppträning "ute". De andra båda kommer iaf gå i skogen.  Om man skulle trycka på on-knappen kanske, och sätta lite fått?


  Kommentarer
  Alva

  Sv; Bara bra, tack! :) Ja precis! Det är så himla kul att så många stöttar mig i det här, och i mitt beslut :D Tack!
  Vad gör du då? :)

  2013-02-02 @ 09:52:22 | URL: http://alvac.webblogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.